Musik og beer pong går hånd i hånd 🎶🍺

Musik og øl har gået hånd i hånd i tusindvis af år. Og vil sikkert gøre det i tusindvis af år endnu. Der er bare ét eller andet der gør at musikken først spiller, eller man knapper den første kolde og velduftende øl op, så kommer stemningen snigende.

universal-languages-love-music-beer-happy-beer-day

Læg et ekstra lag på stemningen

Når musikken spiller og øllene ruller ned, så kan du give stemningen ekstra nøk op med nogle ølspil. Og der er især et ølspil som os danskere har taget til os. Specielt på barer og uddannelsessteder er dette spil super populært. Det hedder beer pong og er vanvittig sjovt. Der er både elementer af konkurrence, håneret og øldrikkeri. Det er fantastisk!

Når du skal spille beer pong

Når du skal spille beer pong, så har du ikke brug for ret mange ting for, at det kan lade sig gøre. Du skal bruge nogle bold – evt. bordtennisbolde – et bord, nogle blue cups og red cups – selvfølgelig american style.

red cups roede kopper til beer pong

Det er super simpelt, at spille beer pong. Kort sagt så skal du bare smide dine bolde i modstanderens kopper og så skal han drikke det, som er i koppen. Beer pong er et spil, hvor man faktisk altid vinder uanset hvad der sker i spillet. Enten får du håneretten overfor dine modstandere ellers bliver du fuld. Win win.

Husk godt med musik til dine øl og festen. Alle fester har brug for musik og øl. Så bliver du med garanti den bedste partymaker i omgangskredsen. I øvrigt så skal du lave din egen beer pong turnering. Så er du garanteret en hel bunke fester med øl, musik og folk, som hungrer efter håneretten i et af de mest populære drukspil i årevis.

the-rules-of-beer-pong_504a35eee6866_w1500

Her er en side på dansk, som fortæller dig hvad du har brug for, at vide om Beer Pong.

Har du brug for alle reglerne, så kan du finde dem her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *